Digitalni Tisk

S tehnologijo UV LED digitalnega tiska izdelujemo izdelke iz samolepilne folije, papirja in cerade. Ti materiali nam omogočajo izdelavo kakovostnih izdelkov kot so reklamne, usmerjevalne, opozorilne in informacijske table, nadcestni transparenti, samolepilne nalepke, nalepke za avto, kvalitetne etikete in plakate različnih velikosti. Pred samo izdelavo pa vam nudimo tudi grafično oblikovanje in svetovanje za vaše naročene izdelke.

Nalepka

Nalepke

Nalepke-01

Nalepke visoke kvalitete izdelane po vaših željah. Z njimi si lahko okrasite ali označite vaše izložbe in avtomobile, lahko pa se uporabijo tudi kot stenske nalepke. Po naročilu vam izdelamo tudi željeno grafiko.

Avto Nalepke

Avto nalepke 01

Avtomobilske nalepke, ki so odlične za popestritev vašega osebnega ali gospodarskega vozila. Nalepke vam po vaših željah oblikujemo, izdelamo ter nalepimo na vaša vozila. Bodite prepoznavni in si zagotovite kvalitetno izdelavo avto nalepk.

Tisk na Majice

Tisk na majice 02

Digitalni tisk uporabljamo tudi za tisk na majice, kar nam omogoča izdelavo majic po naročilu. Vaš motiv s toplotno obdelamo za daljšo obstojnost tiska na majici. Skozi izdelavo sledimo vašim željam.

Plakati

Plakati-02

Izdelamo vam lahko plakate različnih velikosti za vaše oglasne in promocijske prostore.Po izbiri velikosti in motiva bodo vaši plakati kvalitetno izdelani in hitro pripravljeni za vašo uporabo.

Letaki

Letaki-01

Zanimiv promocijski material so tudi letaki. Izdelamo vam letake z enostranskim tiskom (Flyer's), ki bodo popestrili vaše promocijske stojnice in oglasne prostore.

Transparenti

Transparenti-01

Oglasni in informativni transparenti, ki so zelo primerni za promocijo na dogodkih kot nadcestni transparenti. Izdelamo vam transparente standardnih velikosti, maksimalno 1 meter širine ter poljubne dolžine.

Reklamne Table

Reklamne-table-01

Reklamne oz. oglasne table povečajo vidnost vašega podjetja. Ponujamo majnše table z logotipi podjetja, kot tudi velike table. Za dolgotrajno obstojnost na tablo nanesemo še laminacijo, saj želimo da so naši izdelki v uporabi dolgo časa.

Usmerjevalne Table

Usmerjevalne table 02

Usmerjevalne oz. smerokazne table se uporabljajo predvsem za označevanje pohodniških in turističnih poti. Lahko pase uporabijo tudi kot smerokazi do vašega podjetja. Zagotovimo vam hitro in kvalitetno izdelavo.

Info Table

Lovska učna pot Rinka

Info oz. informacijske table različnih velikosti. Izdelamo vam tablo željene velikosti z vašo grafiko ter napisi. Celotni info tabli tudi zagotovimo dogotrajno obstojnost barv z dodatno laminacijo. Izdelamo jih hitro in kvalitetno.

Roll-Up Stojala

Roll-Up-Stojalo-2

Roll-Up stojala ali "Pingvin Stojalo" so promocijska stojala velikosti 80x200cm ali 100x200cm. Takšna stojala izjemno popestrijo vaš oglasni, predstavitveni ali sejemski prostor, kjer boste lahko z našimi stojali zelo vidni.

Varnostne nalepke

varnostna_nalepka_cut

Varnostne nalepke, namenjene mehanizaciji in industrijskim območjim, narejene po ISO standardu. Izdelane so iz samolepilne folije in so izjemno odporne ter preproste za nanos.Po vaših željah pa lahko nalepke tudi poljubno oblikujemo.

Tisk na Platno

Tisk-Na-Platno-03

Popestrite svoj domači ali poslovni prostor z platnenimi slikami. Na platno vam natisnemo poljubno sliko v željeni velikosti. Sliko vam lahko tudi vpnemo na okvir izdelan iz lesenih letvic.

Kontakt

Želite naročiti naše storitve?

Pokličite nas

Pišite nam

© 2018 | Virant.si d.o.o. | Vse pravice pridržane | Izvedba: We[b]oii