Digitalni tisk

Nalepke

Nalepke visoke kvalitete izdelane po vaših željah. Z njimi si lahko okrasite ali označite vaše izložbe in avtomobile, lahko pa se uporabijo tudi kot stenske nalepke. Po naročilu vam izdelamo tudi željeno grafiko.

Varnostne nalepke

Varnostne nalepke, namenjene mehanizaciji in industrijskim območjim, narejene po ISO standardu. Izdelane so iz samolepilne folije in so izjemno odporne ter preproste za nanos. Po vaših željah lahko nalepke tudi poljubno oblikujemo.​ Poleg varnostnih nalepk pa izdelujemo tudi varnostne in gradbiščne table.

Reklamne table

Reklamne oz. oglasne table povečajo vidnost vašega podjetja. Ponujamo manjše table z logotipi podjetja, kot tudi velike table. Za dolgotrajno obstojnost na tablo nanesemo še laminacijo, saj želimo da so naši izdelki v uporabi dolgo časa.

Usmerjevalne table

Usmerjevalne table se uporabljajo predvsem za označevanje pohodniških in turističnih poti. Lahko pa se uporabijo tudi kot smerokazi do vašega podjetja. Zagotovimo vam hitro in kvalitetno izdelavo.
Usmerjevalne-table-03

Informacijske table

Info oz. informacijske table različnih velikosti. Izdelamo vam tablo željene velikosti z vašo grafiko ter napisi. Celotni info tabli tudi zagotovimo dogotrajno obstojnost barv z dodatno laminacijo. Izdelamo jih hitro in kvalitetno.

Tematske poti

Tematske poti
Čopova ulica 6, 3310 Žalec
PE Ulica žalskega tabora 15, 3310 Žalec
Pokličite nas
+386 (0)41 961 497
Pišite nam
info@virant.si
envelope-ouserhomecogs