Lasersko Graviranje

Tehnologija laserskega graviranja nam omogoča izjemno natančno graviranje ter razrez materialov, kot so les, pleksi (akrilno) steklo, pluta, karton in EVA pena. Naši najpogostejši izdelki so identifikacijske ID ploščice za stroje, štampiljke ter obeski za ključe. Izdelujemo tudi plakete, medalje in priznanja.

Leseni Izdelki

Lesene Medalje

Obeski, akreditacije za dogodke, plakete in priznanja vam lahko s tehnologijo laserskega graviranja izdelamo izjemno kvalitetno v zelo kratkem času. Željene izdelke popolnoma prilagodimo vašim željam in vam tako zagotovimo največje zadovoljstvo.

Pleksi (Akrilno) Steklo

Stenska Ura Pleksi Steklo 1

Pleksi steklo se lahko uporabi pri marsikateri priložnosti. Iz tega materiala vam izdelamo obeske ali unikatne stenske ure. Vaše prireditve pa lahko popestrite z medaljami, pokali ali plaketami izdelane iz kvalitetnega pleksi (akrilnega) stekla.

ID Ploščice

ID Ploščice 02

Kvalitetne Identifikacijske (ID) ploščice, ki se uporabljajo za označevanje strojev, lastnosti industrijske mehanizacije in pisarn.

Poslovna Darila

Lesena Embalaža

V našem programu poslovnih darilo lahko izbirate med različnimi izdelki izdelani po naročilu s tehnologijo laserskega graviranja. Nekaj primerov poslovnih daril so Leseni dnevniki, Lesene igrače, Lesena embalaža in stenske ure po naročilu.

Kontakt

Želite naročiti naše storitve?

Pokličite nas

Pišite nam

© 2018 | Virant.si d.o.o. | Vse pravice pridržane | Izvedba: We[b]oii